2009-02-20 блогърска среща

by Vasil Kolev

Мре ми се.

Снощи имаше блогърска среща. Успяхме да стигнем по някакъв начин до там в целия сняг към 21:00, беше сравнително тихо, след което се почна пиенето …
(раздаваха се лепящи се листчета за табелки, моята беше “Тъпо зелено животно”)

В общи линии спомените ми не са особено много. Помня, че уплаших май няколко човека, карах Гунински да ме води на църква с него, обяснявах на iffi, че е линейно оптимиране (тя в момента ме кара да обясня по-подробно, ама аз нищо не помня), уговорихме се с Велян за един jam session (той не ме слушаше, като обяснявах колко съм некадърен), скарахме се за нещо със Стефан… Изобщо забавления с пълна сила.

Прибрах се по някакъв начин, написал съм нещо в twitter, което не помня по какъв повод е, след което взех легена и си легнах. Бил съм звъннал на iffi да я питам дали аз съм единствения с червен леген пред него… Повърнах прилично, на сутринта (т.е. по-скоро около обяд, изобщо не съм си чул звъненето сутринта) писах на шефа един sms, че от мен нищо не става и ще си взема деня за почивен, и досега се освестявах.

Споменах ли, че ми се мре ?:)

Tags:

10 Responses to “2009-02-20 блогърска среща”

  1. Мони Влахов Says:

    Защо ли ми се струва, че много пиеш? /ама не вода/

  2. cx Says:

    На мен пък ми се струва, че се правиш на по-пиян, отколкото си :Д

  3. velin Says:

    а и че пиеш повече от колкото можеш :) това не е състезание.. пий колкото ти е сладко :) (и да не ми кажеш сега — отде толкоз пари)

  4. iffi Says:

    @cx, абе ако го беше чул какви теории развиваше снощи, нямаше да мислиш така ;-)

  5. chirvo Says:

    Само така дзилений :]. Другия път още по-добре да се нажмулиш. Ще се опитам да позная (предвид състоянието ти), пак си денсил денса на пияния изпаднал крокодил :].

  6. Герорги Иванов Says:

    Нищо му е нямало , щом е немало злер.

  7. yovko Says:

    Как можеш да изпаднеш дотолкова, че легена ти да е червен, а не зелен?… ;-)

  8. Michel Says:

    Сега съжалявам, че пропуснахме сбирката… Явно съм щял да чуя невероятни неща… :-D

  9. влад Says:

    Е, нали не си буен !
    Щом хапката и пийката те удрят на философия, песни и още пеенье и пиенье и танцуванье, ставаш за социален живот. Ако пък почнеш да буйстваш, дигай тромбата за няколко бързи урока по жиу-жицу с ножове и вилици, не се знае на какъв носорог ще попаднеш. И после – при тая липса на спомени, ще трябва да се четеш по нощните с-водки на МВР-то. Не, сериозно, алкохола пречи само на шефовете. Аз друго по-умно не се сещам.

    И поздрав. С началните строфи. Абре… целиьо албум.

  10. ecloga Says:

    Ако правите джем с Велян, свиркайте, може да се включа :)

Leave a Reply