2007-03-19 23:15

by Vasil Kolev

Има нещо вярно в общото мнение е, че weekend-а е твърде кратък, или поне на мен сериозна част ми се губи …

Почна се в петък с малко хапване и пийване у девойката (не бяхме достатъчно хора, имаше план червото да прави от неговия боб). Сигурно съм спал, след което на другия ден ни изгониха, та се пренесохме у нас, където спах по-голямата част от следобеда, след което бях злостно изръчкан да идем на рождения ден на Лина…

В общи линии може да се отбележат следните моменти:
1) Не се опитах да изям Катя като предния път;
2) Танцувахме “Калинка моя” и си извадих ръката (намествах я в движение);
3) Нахапан съм по корема (без коментар);
4) Изсмуквах си водка от ластичката;
5) Довърших се с тая водка;
6) Хептен не бях на фокус на края;
7) Отказвам да си призная какво друго съм танцувал.

… в общи линии помня, че после съм спал и ял.

Днес мина лекцията за IP (за която си писах презентацията в таксито на път за факултета), чиито записи ще се появят скоро. Май не обърках много студентите и се запъвах малко (въпреки че май пак няма да събера желание да се слушам :) ).

Записите от предишната лекция, която води Боян (която беше много добре) са на стандартното място, утре сутрин ще кача записите от тая вечер.

Tags:

3 Responses to “2007-03-19 23:15”

  1. Петър Пенчев Says:

    Не си се опитал да изядеш Катето като… като… миналия път?! Василе, Василееее… бе аз те усетих, че не беше на фокус нещо, амаааа… ако *цяла година* ти се губи…! :P Това беше през 2005-та бре :)

    Но хм… може би точно за този рожден ден на Лина не трябва точно аз да говоря твърде много – като се има предвид аз на какво успях да изкарам Дрю да танцуваме… или поне той да ме размята наоколо… може би наистина по-добре да спрем дотук :)

  2. Георги Чорбаджийски Says:

    Добре си беше лекцията, нема да се пуашиш.

  3. Бобсън Says:

    Пенчев ме преварил. Сега се мъча да се сетя твое крокодилство участва ли в тържествата по рождения ден на Лина през 2006а…

Leave a Reply