2007-07-13 18:44

by Vasil Kolev

Поводът за това е този пост от блога на optimiced, за което се чу малко по-рано в коментари по други блогове…

Не знам защо, обаче не ми се вижда ненормално. Замислих се защо – ами защото в крайна сметка изглежда, сякаш държавата работи срещу нас, а не за нас. Цялата и идея е да се даде власт на някаква малка група хора да реализират собствените си интереси за сметка на останалата част от държавата… Малко ми е омръзнало избирателното прилагане на законите (и малоумията в законовата ни база)

Това че не е правилно, е очевидно.

Та за това – може другите да казват “Аз няма да свалям правителството”, но аз ще кажа точно обратното – господа (не мога да се сетя друг израз за странния ви вид човекоподобност), аз пък искам да ви разкарам. Искам да разкарам и гнусната ви система и методика. С голямо удоволствие САМ ще ви разстрелям.
(или ще намеря някакъв по-ефективен и зрелищен метод за отърване от вас, като предупреждение за останалите).
Даже спокойно ще приема идеята, че революцията изяжда децата си, и просто ще оставя достатъчно информация за тези след мен да повторят упражнението, когато се наложи.

Има хора, които им идва твърде много от подобни изпълнения и искат да се махнат. Има и такива, които това само им дава повече желание и увереност.
(всъщност, чак ми е забавно, което може би не е особено правилно)

Update: Всъщност, това са ГДБОП, какво ни учудва това? Те са по-корумпирани от КАТ даже…

6 Responses to “2007-07-13 18:44”

  1. дони Says:

    Все повече ми се струва, че живеем в полицейска държава. Най-малкото, че вече прекалено често разни кортежи обикалят из софията и на мегафоните звучи “Стой на място”.

  2. дони Says:

    Иска ми се да добавя и това:
    http://focus-news.net/?id=n743157

  3. dzver Says:

    2 улици си основаха в София, само за тях – Витоша и Граф Игнатиев. Много са нагли.

  4. Димитър Says:

    Ако има още места, да се запиша за разстрела…

  5. Atanas Bachvaroff Says:

    “С голямо удоволствие САМ ще ви разстрелям. (или ще намеря някакъв по-ефективен и зрелищен метод за отърване от вас, като предупреждение за останалите).”

    Стигна ли сега до моето :]. Аз като говоря не приказвам

  6. mapto Says:

    Кога най-после ще направим това, което е наше задължение? Докато Станишев и редовите полицаи, ние трябва да изрежем възпалената рана. Да освободим България, БСП и МВР от Румен Петков – причини за това има много – още откакто беше кмет на Плевен, поводът е ясен. Разбрахме, че Станишве и ЕК няма да го направят. Да си свършим работата сами…

Leave a Reply