ИББ/19dec

by Vasil Kolev

Определено някои хора трябва да си открием сметка в Кривото – аз вече отказвам да помня колко съм изпил и какво, нека ми го отбелязват, аз в началото на месеца ще оставям пари да покрият квото трябва. Така и така те ми го броят :)
(Пейо работи даже в/у script език, например казва “Ако това ми е 6-тата водка, ми донеси две коли, иначе една водка и две коли”)

Пейо са го накарали да работи на някаква Vista и някакъв последен Word. Така се беше напил, че чак да ти дожалее. С червото, квито сме идиоти, му се хилихме, докато го слушахме в тоалетната как дава обяснения да го приберат (даже удари стената няколко пъти :) ). Пейо, в дефиницията за drinking buddy добави и да може да те носи…
(девойката, която го прибра използваше други методи обаче, и добре се справи :) )

На мен Стефан и жена му ми отнесоха ластичката. Да им приседне.

Някой брои ли ми водките?

Утре пак ще е весел ден.

(ако някой не е разбрал, снощи се оказа, че единия RAID контролер е отказал, та пускането в production на оная система май отива за към 27ми).

Tags: ,

3 Responses to “ИББ/19dec”

  1. PZ Says:

    Ми и аз да те сложа да работиш на Шитста (Shitsta) с новия Ворд и ти ще се напиеш на края на работия ден.

    Преди 2 седмици отивам в една агенция по работа. Ама пича вика – чеки сега да разпечатам договора, ама съм на нов лаптоп с Ворд 2007. Гледам стои мъчи се нещо, ама си мълчи като гъз. По някое време фана телефона и се обади на някого “абе знаеш ли на новия Ворд как се прави това”. Отсреща явно не му помогнаха, ама аз викам аре давай по-живо аз ще ти помогна и мина 15 мин помагане дето в Word XP,2003 & OO отнема минута максимум.

  2. ceci_ Says:

    Абе Вие за безхартиен офис не сте ли чували. Ще ми разпечатвате 2007г. документи

  3. Irina Says:

    ManiaX-e, обръщай се към Стефан, той ти заряза ластика на чашата си с бира, може следващата сряда да си го поискаш от Ели ;)

Leave a Reply