2007-07-29 13:20

by Vasil Kolev

Неделя…

Мързелът е страшна работа, откакто съм станал, се чудя как да се върна до леглото да си доспя.

Купът с книги за изчитане намаля двойно, което донякъде се дължи на факта, че чета три паралелно…

Вчера си намерих кашаса в един магазин, Е., кога (пак) ще се насмучем?

Засякох Йовко, Мишел, Ани, Ясен и Тони Райжеков вчера, докато обикаляха да снимат… Някой ден с тоя си вид ще ги приберат за терористи, специално чантата на Йовко за обективи спокойно може да събере няколко прилични бомби :)

Взех си нова раница (големия модел на Samsonite за 17″ лаптопи, в него мога да нося и труп), сега остава да занеса старата на ремонт. Казаха ми за някакво място, на което мога да си ремонтирам старата, до сладкарница Лучиано в Белите брези, обаче изобщо не мога да го намеря къде е – някой да има идея?

7 Responses to “2007-07-29 13:20”

  1. йоана Says:

    Ми ако ползваш услугите на адския транспорт хващаш 204 от орлов мост/ндк примерно посока Борово, то до един момент кротко се движи по бул.България, като завие, слизаш. Вървиш още малко и си там:)

  2. yovko Says:

    Maniax, след като и без това сме “обичайните заподозрени” – нека поне да има за какво ;-)

  3. Никола Наус Says:

    Въпросната сладкарница се намира на около 200 метра след спирката на 204 след кръстовището на бул. “България” и бул. “Гоце Делчев” в посока пазар “Красно Село”. Умело е дегизирана с жив плет и НЯМА сервитьорки. Иначе тортите са им готини. Заслужават си да бъдат пробвани след като си оставиш чантата за ремонт :)

  4. Michel Says:

    И ние те засякохме ;-)))

  5. shadrik Says:

    Да не би да е това: http://hpshop.cnsys.bg//index.html?main=on
    Аз от там миналата година си взех моята раница, и съм виждал, че правят ремонти на лаптопи, но за раници може би трябва да се пита допълнително…

  6. Васил Колев Says:

    Не, но е наблизо, на ъгъла с булеварда, поне според картите, които получих.

  7. turin Says:

    Манияксе, мен този път си ме изпуснал, но беше много гот да прочета, че си ме видял и мен :) Аз този път съм си бил тръгнал вече… Но така е готино — на кого му пука за буквализма ;)

Leave a Reply