OpenFest 2007 – 2

by Vasil Kolev

Па да допиша за Openfest…

Втория ден мина по-спокойно от първия, лекциите си вървяха и записваха, аз присъствах на още една (тая на Владо Каравелов за storage, получи се много хубава дискусия), а със събирането на техниката се справихме за отрицателно време (в нормалната лудница).

Имам чуството (и не само аз), че интересът към събитието е понамалял. Има и нещо такова, че повечето лекции са за неща, които човек може да си ги намери в Internet, може би ще е добра идея да направим промени във формата догодина, например да направим повече дискусии или да се представят някакви оригинални нови разработки…

Записите се обработват, до утре трябва да съм encode-нал всичко и сигурно за час-два ще го нарежа и подредя, остана да видим къде ще го качим после, че малко не достига място на marla.

Tags:

3 Responses to “OpenFest 2007 – 2”

  1. Лъчко Says:

    Аз имам място по разни сървъри, горе-долу за какъв размер става дума? Също така, бих могъл да даря пари за още един хард диск. Преди време не можах да дам за Марла, сега може би е момента да допринеса някак… Прати писмо или нещо такова ако мога да помогна някак.

  2. Димитър Василев Says:

    Мога да предоставя 10G на фют.

  3. zeridon Says:

    Някакъв статус за записите би бил добре дошъл …

Leave a Reply