2005-03-25 00:41

by Vasil Kolev

Тежък ден беше, докато обиколя да си взема вентилаторите и да ги инсталирам… Мислех и да извадя деградиралия диск, но се отказах – пуснах rebuild, да видя дали все пак проблема не е бил временен, и сега е почти свършил (другата причина е, че в момента няма никъде такива дискове за да го сменя, и е добре да издържа още няколко дни).

UPDATE: rebuild-а е минал без проблем. Да видим дали пак ще деградира тия дни.

Вечерта ходихме на “Мармалад” – гледам го за трети път, и все пак за последните 1-2 години доста се е променило (и пак е толкова ужасно смешно), жалко, че не можахме да заведем Велин. После се занесохме в един китайски ресторант, където аз направо умрях от ядене, та сега ще си почивам малко…

Намалко да умра от смях от коментарите на предния постинг. Като се прибрах Велин даже ми предложи да се застъпи за мене, като се оплаче на всеослушание как не му оставям вода на него :) Колкото до подстригването на косата – наистина ще ставам за ядене, ако го направя, като се сетя колко човека ще се наредят на опашка да ми видят сметката (а и как ще куфея без нея ?:) ).

6 Responses to “2005-03-25 00:41”

  1. Лина Says:

    Ако сега си аматьор, то без косата… направо ме е страх да си помисля. ;). Добро чувство за самосъхранение имаш. :)

    “Мармалад” беше убийствено. Отдавна не съм се смяла толкова.Обаче, дали защото бях ужасно гладна, но сега не мога да си спомня много конкретни неща освен примерно надписа “АЗ СЪМ КОТКА! ПОМОГНЕТЕ!” :)

  2. Xpucu Says:

    Наистина си беше ужасно смешно. Май последните дни повече съм се смяла единствено на дрънканиците на Наков в понеделник :)

    А какво всички сте го погнали за тая коса. То без нея ще остане ли нещо от крокодила? Не ща да знам отсега да си кажа!

    И още нещо. Лина, той Васил може и да е аматьор, ама за “невинните” създания наоколо (ей такива като мен :) ) е по-здравословно да имаме близка среща с неговата коса, отколкото с твоята.

  3. Katerina Says:

    Тук Васил може да благодари на инициатора (мен) и да му обещае тържествено да не го яде. И моля те не си подстригвай косата,
    не само заради потенцуалните врагове, но и заради потенциалните приятели :)
    От 50кг филе “Елена” все още с костите

  4. freax0r Says:

    Женската аудитория на блога расте прогресивно:)

  5. Георги Иванов Says:

    Ми който може си го може :D

  6. Heth Says:

    :)

    ———
    ‘един кирилик симбол’

Leave a Reply