2005-03-30 23:02

by Vasil Kolev

Сънувах как нося файлове. Много е странно да се намираш между файла и дестинацията в реалния свят, и да се чудиш как да пренесеш данните.

Сутринта оправях малко проблеми заради снощния upgrade на php-то на marla – някои неща просто бяха започнали да работят, което беше довело до странни реакции от страна на някои хора :)
(защо ми е толкова по-лесно да чета source, вместо документация?)

Отидох на Мрежова сигурност, да видя дали няма въпроси по темите, и да видя хората. Пенчев изнесе последната лекция за perl, като пак малко пресрочи времето, което имаше наум (наистина много обича да обяснява). Нямаше много хора, изглежда втората част се вижда доста по-трудна на хората от първата.

За ИББ някой пак беше запазил маси преди мене, кой ли … Отидохме там в около 9, аз хапнах, поговорихме малко на разни теми (червото ми обясняваше, че неща, дето съм ги правил, не може да станат), и се прибрах да спя.

3 Responses to “2005-03-30 23:02”

  1. |RABBIT| Says:

    Ииии като стана въпрос за файлове – какво стана с 20050314.avi ? Феновете губят търпение :Р БъТъВъ много добре си изкарал качеството на 21 и 28 – смяташ ли да прекодираш 07 наново?

  2. Васил Колев Says:

    07 се прекодира в момента. 14 – когато ми дадат касетката :)

  3. Симеон Влахов Says:

    Един философски въпрос – какво става с дущите на файловете след rm -rf ? Къде е файловият рай и файловият ад?

Leave a Reply