2005-04-10 20:56

by Vasil Kolev

Неделя. Изчетох си насъбралата се поща, разходихме се малко с Велин, Све, Emerald, vortex и Пенчев, и аз се прибрах, понеже нещо корема ме свиваше (по случая утре мисля да не ям, та да може да се оправя на спокойствие). Успях да прегледам презентацията за утрешната лекция, и да стана сигурен, че ще продължим със същото нещо и следващата седмица (няма как просто да се съберат всичките неща в 2 часа, те и сега са за повече, въпреки, че няма perl).

Хубаво нещо е пролетното време …

4 Responses to “2005-04-10 20:56”

  1. Георги Иванов Says:

    Аз знае хубава диета за стомах :) Първите дни е малко кофти понеже единственото място за утеха е кенефа :) , но иначе човек се пречиства много хубаво. Ябълки и мляко само и като огладнееш чай с мед изпитано е поне. Издръж така поне 3-4 дена и после ще си друг човек.

  2. Георги Иванов Says:

    Ъъъъъ забравих никъв алкохол през това време :)

  3. Xpucu Says:

    Няма да ядеш и после ще те свива стомахът само че от глад! Препечени филийки и кисело мляко! Да, да, знам, че не обичаш кисело мляко, ама понякога е полезно, дори за крокодилите :)

  4. Петър Пенчев Says:

    Мммм… има ситуации, в които и това със съвсем пълния глад си има идея – но пък трябва да знаеш точно какво правиш, или поне да следваш и някои други предписания… Но тази тема може и вече да излиза от рамките на коментарите в зеленокоркордилски блог, та ако въпросният коркордил зелен се интересува, знае къде и как да ме намери за съвети и евентуално книжки :)

Leave a Reply