2005-05-19 23:10

by Vasil Kolev

Страшен ден….

Пристигнах в София в 18:30, с едно такси успях да се добера до срещата си, и проведохме доста интересен и ползотворен разговор, дано цялата идея сполучи (аз поне смятам сериозно да работя в тая насока). След това с Йовко и Пейо се занесохме до Халбите, където Жоро Чорбаджийски празнуваше ергенската си вечер (утре подписва).

Стигна се до извода, че смисъла от ергенската вечер е всички толкова да се напият, че на другия ден никой да не иде на подписването и да вика “НЕДЕЙ СЕ ЖЕНИ!”…

Подарих му два презерватива – единия за тая вечер, а другия продупчих пред него, и му казах, че е за утре вечер, като е женен. Веднага ми беше обяснено, че той вече е свършил работата, и в края на годината можем да му очакваме наследник (който той се кани да кръсти пак Георги, не ми се вижда добра идеята, ама все пак си е негово детето). Може вече да мислят клуб на женените с деца – desync-а има дъщеричка, Течо също, сега и Жоро се включи, та спрягахме кой е следващия (добре, че аз съм малък и не влизам в сметките :) ).

По-интересния подарък беше една надуваема кукла (Памела), с която вършихме бая извращения. Освен че я опънахме по няколко различни начина разни хора (аз май покрай нея съм баджанак с поне 5 човека), и слагаха солници по отворите, няква краставица, накрая даже червото и наля кола в задника (и последва култовия израз “чак кола и потече от гъза”). Има и записи и снимки от простотиите, ама не се очаква да са публични…

Трябва да бъде похвален Жоро, че въпреки настояванията на desync не се съгласи да му доведем проститутка (а desync май се ползва с намаления :) ). Сигурно за сметка на това ще смучат още бая, и може да посетят някой стриптийз бар.

Аз бях скапан, и се прибрах с Велин (за нас двамата Йовко каза, че не може да си представи как живеем заедно, и му обяснихме, че никой от двамата не може да плаща сам наема, та за това се търпим :) ).

4 Responses to “2005-05-19 23:10”

  1. Heth Says:

    хахаха, ще ви видиме на снимките..

  2. пейо Says:

    То че и тече кола – хубаво, ама въпроса беше “от кой гъз й тече?”.

  3. MiCRoPhoBIC Says:

    Мбуахахахах….

  4. Валери Дачев Says:

    Простотията, наред с основното си свойство да ходи по хората, явно ходи и по крокодилите. Отделно, че най-голямата доза простория е отнесла баш куклата. Ако бях на Жоро обаче, след нея вечер не бих я опънал :).

Leave a Reply