2005-05-27 19:33

by Vasil Kolev

Деня мина основно в разходка по музикалните магазини, да търсим албума на Irfan (и не го намерихме). Ако се окаже, че и групата не носи, ще се поръчва през Дюкян Меломан …

Докато обикаляхме с Бобсън, видяхме един афиш на “Natural Born Wizards”, концерт на 29 вечерта за промоция на диска към някаква българска постановка по книга на Пратчет. Някой да е чувал нещо по въпроса?

Аз отивам да спя, че утре ме чака бая ранно ставане.

4 Responses to “2005-05-27 19:33”

  1. velin Says:

    лъже гадината, чете орхан мурад :-)

  2. Васил Колев Says:

    Чета “Името ми е червен” на Орхан Памук – http://books.bg/book.php?ISBN=9844830846, мушмурок безкнижний.

  3. Лина Says:

    “Natural Born Wizards” имаха концерт в О!Шипка този месец. Хора, присъствали там, ми казаха, че свирили, облечени подобаващо,песните били естествено с текстове по Пратчет и дори направили “Песента на таралежа” :)
    За постановка обаче нищо не знам.

  4. Мордред Says:

    Бях и на двата концерта на магесниците, макар и с лошо озвучаване беше приятно, песента за ъъъ недосегаемия таралеж е добра, но комерс; някои от по-старите парчета на групата обаче са на доста приятно ниво – мелодия, вокали, абе пипнато (но не особено добре изпълнено наживо).
    Всъщност имаше не повече от 4-5 песни по Пратчет – освен песните за таралежа и магьосническия жезъл, имаше за Жътваря и Крадец на време (може би и други, но не се сешам). Останалите песни бяха от предишни спектакли на режисьора-фронтмен на групата – Орфей, Донеси ми главата на принца, а може би и такива дето не са от спектакъл.
    Гледали сме постановката на Принца и там музиката беше много добре записана, надявам се че и за това представление ше се постараят.
    Спектакъла ще е по Жътваря и се очаква септември или октомври.

Leave a Reply