2005-05-28 16:53

by Vasil Kolev

Сутринта успях по някакъв начин да отлепя, след което от НДК излетяхме ниско към Стара Загора, в общи линии стигнахме за по-малко от два часа… По пътя минахме през един бая сериозен дъжд, и видяхме нещо като парад на старите коли – имаше даже една “Чайка”. Успяхме в движение и да на направим първия вариант на презентацията на Наско.

На семинара успяхме да разположим техниката в срок, и започнах предаването. Имаше си проблеми, пропадания на връзката, и разни странности или от камерата, или някъде из firewire интерфейсите, това трябва да го прегледам от какво беше. Трябва и да си направя нещо свястно, което може да сваля, буферира и показва какво върви в момента.

Самите лекции бяха интересни – моята не приспа хората, тази за курса в ТУ беше интересна, тази за spam-а също, сега остава да мине тази за OpenFMI, и отиваме да пием. Като посещаемост е нещо като миналата година, сигурно защото има предаване на живо, и някои хора го гледат отдалечено.

Колкото до забележката, че на моята лекция съм бил не зелен, а жълт крокодил – то си има причина, и я обясних в началото :)

One Response to “2005-05-28 16:53”

  1. Bogomil Shopov Says:

    Успях да видя само последната лекция( лектора, обаче изчезна по едно време ). Много бързо отрязахте края преди бирата ;)) Няма ли живо предаване на бирата.
    Успехи и утре

Leave a Reply