2005-05-29 16:58

by Vasil Kolev

Сутринта станах с главоболие и недоспал. Едвам се освестих и изкъпах, и успяхме в 11:10 да се доберем до залата, за да пусна предаването на живо. Последваха две лекции, които аз не слушах, понеже се чувствах бая утрепан, и основно стоях навън (само на тази на Sertys направих малко забележки). Накрая разказах на хората за WTH, и последва LPI изпита.

На самия изпит само аз се явявах на 201, останалите на 101. Пак беше добър изпит, с разни въпроси, които наистина доста ме озориха, но мисля, че все пак се справих (освен всичко, по средата на изпита ме заболя зверски главата). Ще видим след няколко седмици какви съм ги свършил :)

Последва прибиране в София. В началото на пътя имаше малко градушка, която изчакахме да премине под едно дърво, последва силен дъжд, малко прочистване на небето, и около Пазарджик – най-голямата буря, на която съм присъствал. Духаше страшен вятър, от дъжда почти нищо не се виждаше, много коли бяха спрели под мостовете да изчакат, а като слязохме на Shell – Пазарджик да заредим, се намокрихме здраво (въпреки навеса). Имаше нещо ненормално в тая буря (но светкавиците бяха страхотни). Направих някакво количество снимки с апарата на Жоро, сигурно той ще ги качи по някое време.

В София пък си беше направо слънчево… Видяхме и друга интересна гледка – 4 Ламборждинита на кръстовището до моста на НДК, едвам успях да ги щракна, да видим дали е излязло нещо от снимката.

2 Responses to “2005-05-29 16:58”

  1. MiCRoPhoBIC Says:

    Подготви се за минимум месец ;-(
    Аз вече чакам резултата от 201 повече от месец…и още не идва..баси лага..

  2. Krasimir Dimov Says:

    И аз видях ламборджинитата до НДК, но неуспях да извадя gsm-а навреме. Да имаш идея къде ще се качът твоите снимки ? ;-)

Leave a Reply