2005-06-04 21:02

by Vasil Kolev

Сутринта се събудих странно рано – около 6:40, и спокойно успях да стана, да се изкъпя, и да се приготвя. Пак за малко да закъснея, понеже бях получил един български spam предната вечер, та се занимавах да bechmark-вам сайта на хората…
(в писмото им пишеше “Това не е спам”, в header-ите на benchmark-а пишеше “Това не е flood”).

Ники ме взе от НДК, и се добрахме до мястото на сватбата малко след Жоро – влязохме точно зад лимузината (по пътя имаше страшно задръстване).

Самата сватба беше много весело преживяване – пълна беше със всякакви ритуали (според единия излезе, че първото им дете ще е момиче, което Жоро май не го хареса особено :) ), направиха се хиляди снимки (Антон пак изглеждаше като убиец с тоя обектив, и лафа му за деня беше “До последния момент ще си мислите, че ще ви снимам”), пихме, ядохме, веселихме се (имаше една катерушка, и направо изгонихме децата оттам), изобщо – купон с пълна сила. Най-важното е, че мина бая прилично, нямаше никой паднал в басейна, никой повърнал, никой пиян като кирка да прави глупости, с две думи – страхотна организация :)

Важен факт е, че Пенчев отсрами всички компютърджии, като танцува на почти всичко (изглежда останалите не ставаме за тая работа). Течо ми подари пингвин-ключодържател, който е и отварачка за бира (доста полезна играчка).

Мен след цялото преживяване ме боли главата, от всичките изпити работи …

3 Responses to “2005-06-04 21:02”

  1. GaBOSS Says:

    Ай стига бе, то пък поне бирите да си бехте допили, да те боли главата :) Ще трябва да кръщенето да се представите по-достойно, аз мислех че нарочно са ни нагласили на една маса с вас щото ша пием яко ;))

  2. Васил Колев Says:

    На мене черния ми дроб не е добре :) Пък и в тая жега пиенето удря много лошо :)

  3. Георги Чорбаджийски Says:

    С този дроб никога нема да стигнеш пазарджишките хацкери :)

Leave a Reply