2005-06-07 22:37

by Vasil Kolev

Излезе Debian Sarge! Основния въпрос, който ми се задава, е “Кога ще го полеем”…
(Има ISO image-ове на d.linux-bg.org. Докарват около 20-30mbps отгоре в момента :) )

Прочетох 3ти том на Генчев, започвам 4ти, и мисля все пак да прочета по някое време и “Фашизмът” на Желю Желев (намерих го на файл, сега остава да го оформя и разпечатам). Това май са типа книги, които просто трябва да се прочетат, като полезен източник на информация.

Тия дни майка ми ми е на гости, има кой да ми готви, не мога да отрека, че е много приятно :) Чудя се, ако тя обясни рецептите на Велин, дали той ще се заеме с тяхната реализация?:)

Най-накрая взех едно важно решение – нямам семейство… Имам брат, майка, баща, но семейство – не, просто някои неща ми лазеха по нервите в последната една година, и най-накрая реших, че не искам да имам нищо общо. Съответно трябва да си прибера едно количество документи, да си поема сам счетоводството (а как мразя бумащината), и всякакви такива неща, но не съжалявам, крайно време беше.
Разбира се, ще има още малко разговори по темата, но няма да повлияят – като реша нещо сериозно, не се отказвам лесно.

Каквото не ме убива, ме прави по-силен :) А и съм оптимист – още даже не съм си запазил място в гробищата (хрумна ми нещо, ако ме хванат посред нощ да се разхождам там, как ли ще реагират пазачите, ако кажа, че съм си търсел подходящо място?:) ).

Tags:

5 Responses to “2005-06-07 22:37”

  1. Георги Иванов Says:

    Гледай да не ти намерят място , като им кажеш , че си търсиш такова :))))))))))

  2. Канев Says:

    ….“Фашизмът” на Желю Желев….. Ще го споделиш ли този файл? :)

  3. Васил Колев Says:

    Фашизмът може да се намери на http://bultext.tripod.com/Fascism.htm

  4. Heth Says:

    до колкото си спомням последния път като стана въпрос за нея, се оказа че господин Желев изобщо не я е писал, дори не знае какво е писано в нея…

  5. Григор Says:

    Пазачите… предполагам, че ще реагират много по-позитивно, отколкото ако им кажеш, че ти е било скучно в гроба и си излязъл да се пораздвижиш :-)

    Но затова пък във втория случай вероятно ще са по-енергични. Особено ако си с подходящо облекло и грим. :-)

Leave a Reply