2005-06-08 23:53

by Vasil Kolev

Днеска пак пипнах няколко работи по zver, играя си да подкарам и SSL и нормалните връзки да минават през apache2. Докарах го донякъде, ама ще го довърша утре.

Днес беше втория тест по мрежова сигурност, стоях там като квестор. Беше спокойно, имаше около 30 студента, и атмосферата беше приятна (Пенчев, да не забравиш, искам source на генератора :) ). Проверка на място не можахме да направим, понеже Пенчев не беше отпечатал отговорите, та сега ще се мъчи сам…

Вечерта пак имаше ИББ, напълнихме 4 маси (ще взема толкова да запазвам вече). Веселба както обикновено, работи се сериозно и по проблема с Николай Баровски – ще има демонстрация на 13.06 (понеделник) пред гръцкото посолство, от 14:00.
Утре Балканджи ще свирят в СУ, май в мензата или каквото-е-там, някъде от 20:00 (преди тях ще има някакви млади таланти на университета, които ще пропусна).

Чета с удоволствие “Кратко-смешна история на България” от Николай Генчев, наистина е добра, и адски смешна, днес даже почетох малко от нея на ИББ :) Не знам дали някъде я има в електронен вид, но в хартиен я има накрая на 4ти том от събраните неща на Генчев (май има още един екземпляр на Славейков).

И една много хубава новина – ще има What the hack! Сега се почва организирането за ходенето дотам, че няма време (и който е желаещ да идва, да се обади).

Tags: , , ,

One Response to “2005-06-08 23:53”

  1. Лина Says:

    Малко уточнение за концерта на Балканджи – ще бъде в Мензата, ако вали, иначе е в двора на Ректората. И е препоръчително да се дойде към 19:30 – има вероятност да започнат да свирят по това време, макар че опитът ми от подобни концерти показва, че обикновено началото закъснява. Но не рискувайте все пак.

Leave a Reply