2005-06-21 01:05

by Vasil Kolev

Денят беше бая уморителен – сутринта започнахме с демонстрацията против софтуерните патенти, обикаляйки бая посолства (пред две от тях аз четох декларацията, и май ме чуха, бая си издрах гърлото), надявам се да има резултат (би трябвало по някое време да има новина на wikinews.org).

Следобеда го проспах, след което свърших малко работа по единия проект, и се наложи да изляза за обсъждане на друг проект… Седнахме с червото и joejoe в Кривото, говорихме, писахме, и по някое време се появи desync с един колега, та довършихме набързо работата, и се заехме да пием … Пак имаше простотии, пак има снимка с очилата ми на хуя на desync (ще я кача утре, като ми я прати), изобщо бая забавно беше.

Update: Ето я и снимката.

Започвам да отказвам другите задачи, май успях да си запълня времето поне до 15ти юли …

Tags: ,

5 Responses to “2005-06-21 01:05”

  1. Heth Says:

    desync е идиот от класа просто :-)

  2. Иван Бояджиев Says:

    Неповторим е … [desync]

  3. hubavena Says:

    гледах, гледах и накрая го видях – разочарована съм!

  4. desync Says:

    Тва дето се вижда там моме, му се вика препициум:) Да не съм луд да си го изкарам насред толкова много народ в Кривото:) Що се отнася до другото, аз си харесвам мъжката гордост… и за да не съм голословен, ще приложа картинка, с която ще измия тва петно върху честта и славата на оная ми работа! Ето линк – http://free.bol.bg/exgirlfriend24/7609.jpg

  5. Георги Чорбаджийски Says:

    десинце, кукльо :-)

Leave a Reply