2005-06-23 23:26

by Vasil Kolev

Сутринта научих една бая интересна и леко стряскаща новина – ще се изнасям :) Оказа се, че хазяйката почти е продала апартамента, та имаме около месец за напускане… Очертава се аз да се преселя с червото и desync в някое по-голямо място (още го търсим, но мисля да го намерим съвсем скоро), а Велин си е намерил вече нещо малко.

Ще има събиране на багаж, на техника, на мебели, прекарване на net на новото място, инсталация на всякаква техника (ще мога да направя свястно окабеляване :) ), изобщо ще бъде весело, отсега планирам да хвана брат ми да ми помага в пренасянето (е, ще трябва и камион). Асен вече обеща да помогне с намирането на кашони за преноса на книгите (трябва да планирам и още една библиотека).

Разбира се, другите забавления не са свършили – днес имах работна среща по единия проект, среща за един нов (и не много тежък) проект, утре пак имам разни срещи, в понеделник пак, и разбира се – имаме да се съберем тримата идиоти и да решим каква квартира искаме, за да можем тия дни да почнем да оглеждаме. Обичам го тоя живот, и той мене …

Tags:

One Response to “2005-06-23 23:26”

  1. Nick Angelow Says:

    преди да започнеш да окабеляваш, те съветвам да помислиш за linksys wrt54g — a broadbend router, с всички протичащи от това последствия, поне за клиентските ти машини. за сървър (или сървъри) към него има и 4 портов switch. аз съм доволен от моя, но по-пълно и професионално издържано мнение може да ти даде йовко.

Leave a Reply