2005-07-08 18:39

by Vasil Kolev

Пренесох се. Оцелях. Още ми е странно …

На обяд бях при червото, където натоварихме в камиона неговото легло (което беше разглобяемо), един кашон и 7 чувала и отидохме до моята (вече бивша) квартира. 6 кашона и един сак книги, около 15-16 чувала (няколко с хардуер, няколко с дрехи, одеяла и т.н.), легло, бюро, шкаф и пералня… Ох, тая пералня… Бяхме бая народ – аз, червото, брат ми, Aldim, desync и няколко негови колеги, заедно с две коли. Натоварването се оказа бая трудно, най-вече понеже имаше някаква остатъчна вода в пералнята, и беше бая хлъзгава (в момента въпроса е дали всъщност работи…), но в крайна сметка се справихме (и камиона ни побра, въпреки моите притеснения).
Разтоварването беше малко по-спокойно, въпреки че към края desync и червото издъхваха (имаше притеснения да не припадне някой, ама се размина :) ). След това те си теглиха по един душ и се изнесоха по работа, а аз досега успях да изчистя, да си сглобя леглото, да си пусна net-а и машината, и да подредя донякъде част от багажа. Имам да сглобя библиотеката и да наредя книгите в нея, ама после…

Оказа се, че Хамали.БГ са доста добра фирма за транспорт – и шофьора си разбираше от работата, и камиона беше добър :)

Имам около 2000 писма в lkml и всякакви други странни работи, които трябва да прочета (едното ми изглежда страшно много като spam, ама ако не е, ще е едно от най-интересните предложения за работа, които съм виждал :) ).

Сега обаче отивам да се окъпя, преди да са увяхнали кабелите от миризмата ми.

One Response to “2005-07-08 18:39”

  1. Ивак Says:

    Тези от ввв.хамали.бг съм ги ползвал и аз – преместиха ми част от жилището и целия офис. Еваларка. Добри са!!!! Препоръчвам ги горещо!!!

Leave a Reply