2005-07-14 00:54

by Vasil Kolev

Платих си билета до Холандия, утре ще ида да го взема. Posoka.com се оказаха свестни …

Военните са ми пратили някаква картичка, да се явявам за някакви глупости. Мисля си да не ида, просто да си сменя адресната регистрация, и да ме привикат пак в София, като толкова им трябвам. Не запомниха, че съм НГВС…

Проверихме проектите на студентите, имаше някои доста интересни, като например audit на mp3-bg.com (с леко неприятни резултати).

Вечерта последва ИББ, след което отидохме на концерт на “Ювиги” във Fans. Свириха доста добре разни cover-и, и направиха няколко техни бая интересни композиции (не е умряла музиката в България :) ). Интересно дали имат записано нещо… А Пейо нещо го прихвана и взе да ми налита, като ми обясняваше колко ми била хубава косата, нещо му има на тоя човек… Може да направим фонд “успокояване на Пейо”, и да събираме пари или за проститутки, или за хубава голяма талпа, с която да го тряснем …

От Fans се прибрах пеша, за около половин час. Раздвижването беше бая приятно :)

Tags: ,

7 Responses to “2005-07-14 00:54”

  1. Петър Пенчев Says:

    Хмм… това с талпата звучи като много добра идея! Само че… сигурен ли си, че си я обмислил докрай? :) Защото аз оттук мога да ти кажа как виждам неизбежното продължение: събираме пари, осигуряваме талпа, прилагаме я по места… след което е въпрос на броени дни или дори часове дейността на фонда или поне на операторите на талпата да бъде пренасочена към всеки от основателите на фонда, поотделно или заедно :) И, честно казано, в това за света като цяло няма да има нищо лошо :)

  2. Петър Пенчев Says:

    Ихаааа… и понеже съм от ония едеоти, дето обичат да се вглеждат и да намират скрит смисъл в случайно попаднали им числа, ха честито ти блогване под номер 1234 :)))

  3. Димитър Василев Says:

    Оставете Пейо! Момчето взе да се оправя: яде пасти и се осъзнава. Талпите само могат да попречат. Пенчев вместо да гониш невинни съзнания, защо не кажеш как стават врътките за CVS, които имаш в предвид? Заплащам в бира.

  4. пейо Says:

    Оставете ма, оставете ма… на курвите!

  5. Димитър Василев Says:

    После ще викаш дайте си ми парите, аз ще ви върна услугите.
    Само дистрибуторки на Ейвън и Орифлейм за теб!

  6. Георги Иванов Says:

    Да бе ще вика , Курви и кръчми пари не връщат , ако връщаха да сме станали милионери.

  7. Дафчо Табаков Says:

    А-а-а, я по-добре го оставете на пасти, кадаифи, тригуни и толумбички. После аз ще му сипа както трябва.

Leave a Reply