2005-11-18 19:32

by Vasil Kolev

Още съм леко болен, за това сутринта си приложих едно тежко лечение – шкембе чорба с много чесън и няколко кюфтета с чесън (като се прибрах, обувките се опитаха да избягат от дъха ми).

Получих писмо от google – мислили, мислили и решили, че не ме иска за админ (опитали се да ми звъннат, ама аз бях заспал пак). Успокояващо е, че поне ми е ясна ситуацията оттук нататъка, няма да ми се налага да отхвърлям всеки що-годе по-дългосрочен ангажимент :)
(писали са, че ще ме имат в предвид ако излезе нещо подходящо, ама аз им отговорих, че ако не е поне еквивалентно интересно, няма да си струва, а и си мисля че тоя абзац е там само от учтивост).

п.с. Чорбаджийски, честита ти рожба :)

6 Responses to “2005-11-18 19:32”

  1. Григор Says:

    Честито и от мен – и отивам да му го честитя и в неговия блог! :-)

  2. Николай Недялков Says:

    Да оздравяваш! Жалко за Google-ци незнаят какво губят, но от друга страна една голяма част в БГ определено знае какво печели!
    Айде със здраве и сутринта можем да направим една двойна порция шкембе с чесън и много чесън с гарнитура няколко кюфтенца. :-)

  3. BatGeorgeone Says:

    Градски,
    я си стой тука , те наистина не знят какво губят ама и ти не знаеш какво би загубил , родината ни е бедна , мъчно се вадят кинти но пък сладостта на живота е несъизмерима тук, и никъде никъде и никога не може има по- яко място за живеене…

    И както казват там доста често – I dont give a fuck… so you dont give a fuck about them :))

  4. Григор Says:

    И това също е вярно.

    Плюс другото, напоследък Google май са на път да станат вторите Microsoft, ако не като пари, то поне като репутация сред свободната общност. Не зная дали би бил щастлив да имаш нещо общо с подобна репутация – те може да са или да не са я заслужили, но ти определено не си.

    В крайна сметка, който не те цени, не те заслужава. Точка. :-)

  5. мом Says:

    Хем съжалявам, че няма да стане работата ти с Гугъл, хем се радвам, че няма да се лишим от присъствието ти тук (не ме разбирай погрешно – не е заради ЮЛ). Просто наистина ще липсваш на много хора тук.

  6. freax0r Says:

    И сега аз тия две касетки с домати които бях заделил за изпращането ти кво да ги правя?:-)

Leave a Reply