2005-12-12 03:23

by Vasil Kolev

Описанието на ситуацията с online.bg плъзна и по другите блогове, интересно ми е дали информацията ще стигне и до пресата….

Вечерта с червото бяхме на концерт в О!Шипка в памет на Chuck Schuldiner, който почина преди 4 години. Свириха три групи – Euphobia (които бяха млади и бая некадърни – не бях чувал по-осакатени версии на Crystal Mountain и Roots, bloody roots), Act of grotesque (които ми навяваха мисълта че са нео-нацисти, иначе свириха скучни за мене неща), и Agnostic Feint (които бяха прилично мелодични). Получи се добро пого, добре, че бях с обувките със стоманено бомбе – няколко пъти ми минаваха през краката… По някое време успях да закача огънчето от цигарата на червото и да си запаля леко косата, но нямаше видими поражения (само бая миришеше :) ).

Tags:

5 Responses to “2005-12-12 03:23”

  1. Heth Says:

    beware of burning hair!?:)


    кирилишки симбол

  2. Вени Says:

    Въпросът е не дали ще стигне, а дали ще я публикуват. Вчера пратих на “Стандарт” (където бе най-гнусният материал) линкове към темата в 5 блога, като адресирах мейла лично до господина главен редактор всеизвестния Тома Томов, апелирайки към журналистическата му съвест (изказвайки надеждата си, че има такава) да публикува и фактите от тези блогове. Доколкото видях днешния “Стандарт”, надеждата ми вероятно е имагинерна. Мисля да опитам с още един вестник, но по-скоро от изследователски интерес, а не че очаквам реакция.

  3. kirande Says:

    привет.
    интересното е, че днес по новините на btv чух, че единият от задържаните си е признал? нямах време да сядам да проучвам, когато го чух, но докато четох един от предишните ти постове се сетих. има ли някаква информация за това?

  4. Васил Колев Says:

    Ами най-вероятно става въпрос за другите задържани, които са се занимавали с гледане на такива неща, а не за администраторите, иначе и аз щях да чуя.

  5. Alian Antichrist Says:

    Да, добро пого се получи в Шипката, но да беше дошъл
    предния ден в зала Средец на 5те групи които направиха
    трибют – доста по-добре беше…

Leave a Reply