2006-01-21 19:17

by Vasil Kolev

Днес беше много отнесен ден… Сутринта се поуспах, припомниха ми по icq, че трябва да съм на семинара на Linux-bg, само че аз просто отидох на зъболекар за болките в главата, понеже наистина не се трае. Намерих една клиника, която работи денонощно, и се замъкнах…

Доктора гледа, гледа, ровичка и ме прати на рентгенова снимка на цялото чене, да се види какво ми има – както е тръгнало, ще е нещо за което трябва да ми режат тиквата… По случая реших да пропусна и един рожден ден и да изкарам утрешния ден на аулин в леглото, пък в понеделник да ида до рентгена (което ми напомня – ако някой знае де мога да си направя тая снимка в неделя, та да ускоря малко нещата, ще съм му благодарен).

4 Responses to “2006-01-21 19:17”

  1. BatGeorgeone Says:

    Васе, питай чичко Гуугъл ;)

    П.С. Шегата настрана , има медицински заведения, които не само в неделя но биха те приели и на Нова Година в 23:54 , намери такова , можеш да си го позволиш :))

  2. Night Says:

    Хмм да беше писал по-рано да проверя – тъкмо от място близо до попа се връщам :Р понеже първо се сетих, че на мен ми правиха подобна снимка на ъгъла на “Л. Каравелов” и “Граф Игнатиев” – не знам номер, но се намира адски лесно – от попа кум канала.. Там всъщност са две такива места, едно до друго. А има и доста медицински центрове и съвсем държавни болници, които би трябвало да имат дежурства.

  3. Мариян Says:

    Горкия ти… и аз помня дните на аулин… чувствах се като ходеша линейка:) А за Linux-BG… Можеше да кажеш да им дам моя лаптоп и да снимат с него…. Нищо… Следващият път :)

  4. Николай Недялков Says:

    На руски паметник има.

Leave a Reply