2006-01-29 21:54

by Vasil Kolev

Нещо много рядко взех да пиша, май почва да ме мързи твърде много, трябва да взема да се поправя…

Работата върви по нормалния начин (т.е. пълна със странни случки), например доста време разцъквах един dotProject, не мога да си обясня кой е направил такъв омазан интерфейс. Все пак има надежда да може да се ползва за разни работи…

Не спират и разните купони – върха беше снощи, когато Антон Тинчев си празнува юбилейния 32ри рожден ден в О!Шипка. Пак имаше ужасно много пиене, аз съм изпил някъде между 300 и 500 грама уиски, после се прибрах с девойката, правихме разни хубави неща, след което съм заспал (да се отбележи, че и толкова пиян пак съм се справил добре :) ). Сутринта имах зверско главоболие, което преборих с един aulin, после по някое време с червото се занесохме за следобедно преяждане до кривото, а накрая вечерта довършвах upgrade на едно устройство…

На това устройство (един storage) му upgrade-вах софтуера, и между другото му затърках дисковете един път (но то така или иначе нямаше нищо на него, и трябваше да му направим една такава процедура). Мамка им на авторите на документацията му.

Чета една книжка за Asterisk, да се образовам малко – като гледам, има много странни и омазани моменти, ама нали е телефония, няма как… Сигурно тия дни ще си играя по-сериозно с него.

(все повече осъзнавам какъв ужасен инат съм, мога да ровичкам нещо с дни, докато го подкарам, чудя се не е ли добре да се науча да се отказвам)

Tags: ,

2 Responses to “2006-01-29 21:54”

  1. Gog Says:

    ха,
    колко е малък света. за една бройка се бяхме пъхнали при вас в О!Шипка /предполагам сте били долу/. Бяхме се засилили зверски натам :), добре че от персонала ни застигнаха.

  2. Heth Says:

    а някои хора ги застига температура и дива кащлица и си седят в къщи..

Leave a Reply