2006-04-21 08:28

by Vasil Kolev

Снощи бях на концерта на Ревю, Хиподил и Ъпсурт. Беше в Зимния дворец и се събра една бая сериозна тълпа, а и както му е реда, продаваха литър и половина бутилки бира (слава богу, пластмасови).

В самата зала озвучаването определено не беше на ниво, а май групите се бяха наговорили да свирят по-леки неща (Ревю направиха само “Ала-бала” от по-веселите си, а Хиподил не изсвириха нито “Клиторен оргазъм”, нито “Море от алкохол”, нито “Стара грацка” (но поне направиха “Бира със водка”)). Това не попречи на едно доста хубаво пого (обувките ми изглеждаха все едно стадо бизони е минало през тях), викове с пълна сила “Хиподил”, пеене на повечето песни (или по-скоро крещене, моя глас никакъв го няма), хвърляне на празни и полу-празни бутилки от бира и пръскане с такава наляво-надясно. Накрая направиха няколко песни комбинации от групите, май най-добре се получи последната – “Бате Гойко” с Хиподил, Ъпсурт и май някой от Ревю (на края на песента и Светльо се хвърли в публиката).

Като цяло не беше зле, но не може да се сравни със старите концерти и изобщо сега всички са почнали да свирят по-леко, което поне мен ме дразни…

Tags:

2 Responses to “2006-04-21 08:28”

  1. anon Says:

    тоя “някой от Ревю” свири през цялото време на баса с Хиподил – Гюров. хиподислкото басистче отсъстваше

  2. Васил Колев Says:

    Мда, наистина без очила не съм успял да видя…

Leave a Reply