2006-07-22 23:02

by Vasil Kolev

Съботата беше ден за почивка… В петък си личеше, че всички са утрепани, последните седмици не бяха особено леки :) Ходих на anime среща, пийнах си там няколко бири, след което се замъкнах до Бирфест-а, където свири Васко Кръпката и Каскадьори (изсвириха и най-тъжната българска песен за последните около 50 години, “Кучето от крайния квартал”….). Трябва и да измисля нещо за тая моя памет – видях се с няколко човека, на които съм водил “Мрежова сигурност” и не им помнех имената, а на някои и че изобщо са ми били студенти…

В петък открих и че се оградили моста м/у Младост и Мусагеница с разни гадни железни огради, та ми се наложи да заобикалям малко (прибирах се пеша, че е полезно да се разхождам). Чудя се колко време ще строят там метрото, и дали да си търся някой по-кратък път през реката, дето тече под моста (понеже на картата не изглежда като да има друг мост).

А сега си се излежавам на терасата на хладно с лаптопа (бях си омазал wireless драйвера, ама го оправих – сам съм си виновен, че не бях свалил новия firmware), слушам си тиха музика и се охлаждам след приятното пиене на бирички. Живот… (а утре смятам да проспя деня :) ).

Като за завършване ето и нещо забавно от блога на micrphobic.

4 Responses to “2006-07-22 23:02”

  1. Красимир Димов Says:

    Моста е проходим, има оставена място за пешеходци от страната на Витоша (покрай парапета), тъй като сега преградиха малка част и от пътя преди моста (заради строящ се блок на ъгъла) тази пътека е малко невидимка, но си я има, нали всеки ден си го вървя тоя мост до работа ;-)

  2. ecloga Says:

    Който не се сеща да си търси пролуки, не ги вижда :) Пъхаш се в оставеното между загражденията пространство за минаване към техническия и свиваш веднага вляво, там е дупката.

  3. Орлин Василев Says:

    Не е хубаво,че не ни помниш ама не е задължително де:) хубавото е,че си те помняме тоест като преподавател,лектор и тн си си свършил добре работата :) Поздрави:) Само така!

  4. Георги Иванов Says:

    Кога най-сетне ще се научиш да шофираш :)

Leave a Reply