2006-08-20 18:31

by Vasil Kolev

Жега, мързел….

Седмицата мина в общи линии прилично (а следващата мисля да си взема два дни да си доспя :) ). Най-накрая се реших и си купих trackball, понеже ми писна от touchpad-а – един приличен logitech-ски, wireless, с прилично голямо топче и с търкалце (което беше едно от нещата, които сериозно ми липсваха).

Хванал съм се да изчета целия RISKS digest, доста забавно четиво се оказва (като се прескочат някои от скучните теми).

Жегата трябва да я забранят със закон. Днес е 37 градуса, и въпреки че вкъщи е прилично хладно, пак се чувства задуха… Вчера прекарах деня на Славейков, и определено се усещаше горещината, като слязох за малко до Дон Домат да хапна и се почувствах отново жив…

A Григор е написал един страшно интересен разказ. Определено много добре се връзва със спама, който получавам (май не само аз) в последно време.

5 Responses to “2006-08-20 18:31”

  1. Григор Says:

    Благодаря за добрата дума. И се надявам да не ме подгониш с някоя моторна резачка, като разбереш някои подробности около разказа и героите му. :-)

  2. фенка Says:

    Васе, реших да драсна някой ред, че много са ти самотни коментарите, а и нали те гони любопитството да се заяждаш с мен, да се позапознаем, така да се каже.
    Много е хубаво това че си се обзавел с голямо топче и търкалце, които са ти липсвали сериозно :-):-)

  3. Васил Колев Says:

    Григоре, няма да те подгоня, не виждам нищо лошо :)

    Фенката, не знам що смяташ, че света се върти около тебе, ама не – не ме гони такова желание, просто си отговарям от време на време на разни коментари :)

  4. moonlight Says:

    Мда, разказа на Гачев е направо страхотен… няма ли и нещо друго
    публикувано от тоя човек? Все трябва да има личен сайт, където да получава
    потупванията по рамото и словоизлиянията на фенките… :)

  5. moonlight Says:

    Хех, намерих го :))

Leave a Reply