2006-09-29 21:38

by Vasil Kolev

Намерих си “Съдът над историците” в книжарницата на БАН и в момента съм се зачел (струваше 3 лв – чудех се да не са изпуснали някоя нула…).

Marla упорито отказва да вкара откачилия се диск в RAID-а, та ще се сменя… Да питам – някой да му се намира временно един Maxtor 6Y200P0 (200GB parallel ATA), докато уредя upgrade?:)))
(По случая искам да помоля всички потребители на marla, които ми четат блога, да си направят backup-и).

Поне успях да мина днес да видя Чорбаджийски в новия му офис и да видя Spider MUX-а, както и да си уговоря малко работа за неделя… Май аз сам не искам да си помогна да си почина, като си гледам седмицата, май трябва да си намеря жена да ме ругае кога трябва да си почивам :) (т.е. да прехвърля отговорността за собствената си безотговорност на някой друг :) ).

А Francky ми се обади да ми каже, че някой е откраднал надписа на слънчевия часовник до НДК (“Microsoft”), и по тъжния случай ми дава утре и вдругиден като почивни дни (ама втория трябвало да си го отработя :) ). Я си признайте какво е станало с надписа – или просто Francky се е напил и не го е видял ?:)))

Tags: ,

One Response to “2006-09-29 21:38”

  1. ecloga Says:

    Аз от доста време не съм го виждал, а минавам всеки ден покрай него, искаше ми се да го открадна, но нещо не ми харесваше в него, е, някой си го е харесал :)

Leave a Reply