Системни вафли

by Vasil Kolev

Представляват един голям пакет вафли “Ная” с кокос. Да подчертая, голям пакет, с много вкусни вафли, стоящ на моето или на някое от съседните бюра на support-а, който дава възможност на хората които не са закусвали/обядвали да се подкрепят. Изобщо системните вафли следващото нещо след кафето, което движи офиса… Та прав ли съм да ругая support-а, който слезе до магазина и на който бях дал пари да вземе от лелеяните вафли, и той забрави?

Гадове, държат крокодила гладен.

Tags:

10 Responses to “Системни вафли”

  1. norpheus Says:

    Хех, Ная-та хубави ли са. Аз “ползвам” вафли “мальчика” или биксвити “Мираж”. Няма друго гладоубиващо средство като “миражки” и бутилка Кола 2 л.

  2. icaci Says:

    Зеленякс, поддаваш се на медийна рекламна пропаганда. Истин’та е във фавли “Марица” и “Фокус”, както и във фавлите с лек крем ванилия. Ако пиеш кафе, най върви с бисквити… “Кафе” :)

  3. Боян Says:

    Стига бе! Никой ли вече не уважава “БОРОВЕЦ”? Има ги, както в public release в пакетчета от по 8, така и с индивидуални лицензи в единична опаковка. Бива си ги!

  4. Васил Колев Says:

    Абе какви 8 бре… тва е пакет с 35 вафли, аз да няма да ходя по 3 пъти на ден за нови (т.е. всъщност да пращам support-а :) )…

  5. Мариян Says:

    Хахаха :) Аз тея кутии вече година и половина ги употребявам… но хапвам тези с шоколада :)

  6. Валери Дачев Says:

    Ей покрай такива вафли ще си останеш трътлест, Мазнякс, ами не кат’ мен – фин, строен и елегантен. :-P А истината е в едно магазинче до нас, където продават разнообразни готвени храни (кренвирши с кашкавал, сърми – зелеви, лозови, постни.., картофени кюфтета, крокети, пилешки филета, пържолки, паниран картифол, салатки многообразие,…)… това е мястото ! :)

  7. teh Says:

    Support-а ще изядат всички вафли в събота (днес) ;-)

  8. Васил Колев Says:

    Да ядат :) И без това от моя тормоз са почнали да отслабват, или на мен така ми се струва…

    exodus, ти си една торба кокали и без това, колкото и вафли да изядеш, все такъв ще си останеш (те и за тва те заобикалят жените, щото им ръбиш :) ).

  9. pb Says:

    ХАх, тука ги ядем служебно тия фафли, но може би на 5-6тия месец много втръсват, така че, ако искаш да не ги намразиш от дъното на душата си, реди ги с разни други модели. Интересното е че тези НАЯ с шоколад , 2 години ги ям и не са ми омразни, но кокосовите ги намразих набързо … take care :)

  10. Стефан Леков Says:

    Абе до сега на никого не са омръзнали системните ФаФлички…

Leave a Reply