2006-10-21 00:05

by Vasil Kolev

Едно време бях писал няколко неща за истинския админ… След последните две седмици нещата, които ми идват са по-скоро за истинския психопат.

Миналата седмица бях в Румъния на командировка (болните мозъци там ме караха да ставам в 6:40) (Румъния не е лошо място, жените са хубави и бирата е добра), прибрах се в петък и изкарах до 22 в офиса да оправям неща, счупили се в мое отсъствие. Събота организирах една среща на шефовете с Unixsol по разни въпроси, неделята май успях да спя, и се почна седмицата…

Не съм спал особено много. Върхът беше в четвъртък, когато подкарвахме един Spidermux до 3 сутринта по ред причини (които ще опиша някой друг път, или ако Чорбаджийски има желание, ще ги изпише той), на сутринта пак отидох да довършваме. Поне до вечерта бяхме подготвили представянето за Astricon, аз събрах нужния багаж и утре хората летят да ни излагат…
(а, и успяхме да update-нем три от много основните ни сървъри в интервала 22:10-22:30)
(все едно живея във виц. Говоря си с програмистите, казвам ‘… а аз да ги насипя на машината’, след което единия почна да се хили. Питах го защо и отговора беше ‘ами по навик очаквах да кажеш “а аз да им еба майката”‘ …)
(а бях такова добро дете едно време)

Нормалните хора биха си отспали през почивните дни, ама аз май нямам много общо с тях – имам една друга работа, която трябва да се свърши, па аз си държа на думата :) Поглеждайки назад, не мога да се сетя какво може да ме уплаши особено – или ще умра, или ще си свърша работата (а аз по мои наблюдения не мра лесно).

Очаквайте update за fundraiser-а за Marla тия дни…

(а, и някой да знае отде може да се намери новия албум на Kultur Shock (We came to take your jobs away)? Нямам кредитна карта, а още не се е появил в България)

Tags:

5 Responses to “2006-10-21 00:05”

  1. Георги Иванов Says:

    Закъсал си го бая Маниаксе щом ти се привиждат хубави жени в Румъния :))))

  2. Красимир Добрев Says:

    Какво им е на Румънките? Миналата есен имаше доста добри екземпляри.

  3. Стоилов Says:

    Твоята лекция също беше много интересна ;)

  4. martin Says:

    Стоилов, ти наред ли си ?

  5. Стоилов Says:

    Примерно.. Защо?

Leave a Reply