2004-03-26 09:15

by Vasil Kolev

Добрутро…

Вчерашния ден мина добре, с обсъждане на новия проект първо с клиента, после с chervarium, посред нощ в Кривото. Неприятния момент беше, когато се оказа някъде към края на срещата, че захранването на marla е гръмнало, и се наложи да се обадя до hardware доставчика си (които ми намериха ново за отрицателно време, благодаря на micrologix :) ), и да отида до Лирекс, където се оказа, че няма денонощен support, и няма никой с ключове, който да може да отвори… Направих си уговорка за 8:30 сутринта (която се премести в 7:30, благодаря на Петко Коленичев, че се появи там в много ранната сутрин).

Смяната на захранването мина много бързо, от 300W го смених с 350W, и се надявам да преживее това лято – там има достатъчно мощни климатици, и доста добро захранване, така че не трябва да е проблем. Цялата процедура завърши в около 8:30, и за капак на всичко забравих старото захранване там, та трябва да мина и да го взема тия дни, за да го върна в Micrologix (гаранционно е в крайна сметка).

Определено трябва да помисля за преместване на mailing листата за самата marla на някоя друга машина, за да мога да съобщавам за проблеми с нея, без да е нужно да е пусната. Ако издиря Велин днес (офлюх, четеш ли ?:) ), може и да се направи нещо.

One Response to “2004-03-26 09:15”

  1. Георги Чорбаджийски Says:

    След промените по CSS-то блога е доста по четим, благодаря.

Leave a Reply