2007-01-06 23:59

by Vasil Kolev

Е те това беше начало на годината, ако мисли да продължава така, аз ще си ходя :)

Трите работни дни бяха тежки. Не помогна и това, че деня преди тях се понапих малко с различни бири в Халбите и сутринта се чувствах леко махмурлия… Платих си за спокойните дни между коледа и нова година :)

Съботата беше ден за почивка – видях се с Боян да обсъдим няколко проблема, замъкнахме се до халбите (където пих някаква мътна бира, освен другите), дойдоха червото, Велин и Линда, и по някое време завършихме в Jummy’s (не мога да си обясня как все още не са ни изхвърляли от там). Изобщо – да живее активната почивка…

И за тези, които не са го чули – ето ви новогодишното обръщение към нацията на Бичето, което беше излъчено на нова година по Тангра – така като гледам, е доста по-адекватно от словото на президента :)

Tags: ,

One Response to “2007-01-06 23:59”

  1. MiCRoPhoBIC Says:

    Новогодишните програми на Нова Телевизия и на Тангра Мега Рок избиха рибата. Аз имах малко работа и слушах в background Тангра Мега Рок и умрях от смях на Нова година.
    Васил Върбанов управлява. Бтв. аз го имам цялото шоу записано. Слушах го пак на 1,2,3,4 януари – т.е 4 пъти и всеки път се хиля все едно не съм го слушал никога. А обръщението на антигероя Бичето някакси звучи по-адекватно от това на мйердата Първанов ;-). Ако някой го иска на mp3 – да свирка.

Leave a Reply