2007-03-30 00:53

by Vasil Kolev

Мина лекцията за PPP, която води Пенчев (Боян се оказа лошо затрупан с работа, добре, че сме достатъчно хора тая година). Не можахме да запишем лекцията поради технически проблем (не можахме да си вземем камерата поради липса на някои хора), но се получи доста добре.

После се замъкнахме до “Торонто” да хапнем (и в общи линии затворихме заведението), където около разни разговори аз седнах да изброя с колко жени съм бил и в общи линии сам успях да се сдухам със спомени (за заинтересуваните – някъде около 20). Требе да се гръмна някой ден :)

Продължавам да сънувам факсове. Трябва да сменя проекта, с който се занимавам, преди съвсем да полудея.

Tags:

7 Responses to “2007-03-30 00:53”

  1. Георги Иванов Says:

    Ама си ми playboy :)

  2. LordDoskias Says:

    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, точно на една от най-интересните лекции и няма запис. Да е жив и здрав Мърфи и неговите свети закони :(. Поне имаше ли план на лекцията на пдф или нещо подобно, което да бъде качено на сайта?

  3. freax Says:

    От тия 20 само 4-5 са жени, другите са с неизвестен пол.

  4. Васил Колев Says:

    Жени са. Тебе не те включвам, freax-оре ;)

  5. freax Says:

    Маниаксе и ти не си прав. Имаше едно дет никой не мое ме убеди, че е от женски пол! Дет се вика ти беше по-женствен от нея:)

  6. gflex Says:

    Как ще няма запис на лекцията брем, че аз си я записах … на телефона :) С фантазия и по стари снимки, човек може да разпознае Пенчев. А звука е по-добре :) С хубав саунд хардуер и волумето около max-a, даже се чува добре. Ако някой се интересува от гореописания запис, да драсне 1 редче и ще го качим някъде из нета.

  7. kanela Says:

    o_O
    тц, тц, тц,
    излиза, че си бил с повече жени от мене… XD

Leave a Reply