2004-04-10 19:42

by Vasil Kolev

След дискусиите за псевдоадминистраторите седнах и направих shame.ludost.net – стена на срама за всички псевдоадминистратори. Правилата за публикуване лесно могат да се видят. Който иска, да праща информация.
(Жоро, напиши онази случка, и я прати, като първи пример :) )

Днес пак добре се поразходих, и снимах приятното място в докторската градина, ето ги и снимките. Големи са, но гледах да излязат колкото се може по-добри.

2 Responses to “2004-04-10 19:42”

  1. sebastianz55 Says:

    Винаги съм подкрепял стените на срама, особено за тези, които са си го заслужили.Радвам се, че това е първата българска, която срещам.
    А относно снимките: според мене трябва от поработиш над фокуса и евентуално да ретушираш малко :).

  2. george Says:

    здрасти, мисля че не снимаш коректно с този апарат, ето например и тази снимка е снимана с такъв тако твоя:
    http://www.fotop.net/yen/yen05/jsize
    но има фокус. А твоите нито една няма. Значи остава въпроса в това – да е изтърван на земята? да не снимаш в правилен режим? или знам ли. На едната от снимките ти пише ISO-50, Metering Mode: Center Weighted Average. Опитай следното – да качиш ISO нагоре, това ще направи снимките в автоматичен режим с по-бърза скорост на затвора, което ще премахне размазването. Опитай също да промениш тоя метъринг. Да не е усреднен ако го има като режим.

    Ако нямаш ISO 100 или 200, и нямаш друг тип на метриране, помисли за едно малко стативче от 15 лева, така няма да ти размазва снимките поради дългото време за експозиция. РАзцъкай ако има нещо драсни мейл ще поровя за инфо за този апарат.

Leave a Reply