2007-12-08 14:30

by Vasil Kolev

Мина и тая седмица… За да не се побъркам, имах един проект, който да правя и вчера в общи линии беше приключен, с монтажа на машините и няколко теста. Пускането им в production вероятно ще е следващата седмица.

В общи линии да се подкарат 6 машини в 3 клъстера със софтуер, мрежова конфигурация и т.н. се оказа, че отнема около 3-4 дни, монтажа – около 3 часа (най-вече защото трябваше да се правят допълнителни дупки в едни релси за монтиране). Имаше няколко по-странни момента със специфичния хардуер, който трябваше да се ползва, с това, че трябваше да се запази колкото се може повече текущата мрежова конфигурация (за да не се налагат разправии с 3-4 други фирми), както и с разни специфични изисквания на разни програмисти, но нищо много специално (най-много да бях го направи за един ден по-малко).
(а самия проект кой е – ще напиша в CV-то, след като поработи поне малко време :) )

В понеделник пак се връщам в лудницата. Така като гледам, има бая насъбрали се неща, вероятно между празниците ще наваксвам с тях (така и така тогава натоварването би трябвало да е по-малко). Да живеят работата и алкохола :)

Tags:

2 Responses to “2007-12-08 14:30”

  1. Снайперист Says:

    Мда, предиколеден ръш – и аз съм така. Да се надяваме, че като отмине ше можем да си пийваме кротичко без да сънуваме работа ;)

  2. 83.135. Says:

    Наскоро разбрах, че работите в Support LTD lol

Leave a Reply