2004-04-12 20:51

by Vasil Kolev

Един ден спане не ми се отрази много добре…

Сутринта се изсипа Флопа, и отидохме да закусим. Седнахме в близката кръчма, той ми разказа малко новини от реалния свят, за разни терористи в Ирак, и за това, че Британия не давала визи на българи (според него защото сме били тренировъчни лагери на Ал-Кайда, само дето той нещо не е разбрал). В този момент ми хрумна идеята за курс за терористи, както правим курса по мрежова сигурност. Кръстих го ‘Оптимизиран тероризъм’, и примерната му програма може да се прочете тук . Даже се замислих дали Софийския Университет би се навил да има такъв курс….
(да отбележа, това е писано в състояние на вдъхновено умопомрачение. Не го взимайте насериозно, освен ако няма да водите курс по него (в такъв случай искам да съм поне гостуващ лектор :) ) )

4 Responses to “2004-04-12 20:51”

  1. george Says:

    Васко затова могат да ти изпържат :) Там където влязохме това си има отделни раздели и се категоризира по начин, по който няма да ти хареса :)

  2. Васил Колев Says:

    Ще ми е интересно да прочета по кой закон какво се води това…
    Иначе пише с достатъчно големи букви, че си е майтап, да не говорим, че сигурно има доста по-добри указания от това нейде по net-а, елементарно е да се измисли нещо такова…

  3. Димитър Василев Says:

    Няма да е зле да се включат в “учебния план” и лекции за боравене с карти,GPS-и, ориентиране в пресечени и непознати местности, практикуми по въпроса.
    Колкото до законите – имаше разни състави на НПК за подбуждане към тероризъм. Колегата Пейо от долния етаж на Ректората вероятно ще даде по-добро описание.

  4. Георги Чорбаджийски Says:

    Програмата много му харесва. Евала, крайно време беше да се направи нещо подобно, аман от ламерски изпълнения :)

Leave a Reply