2008-01-29 23:55

by Vasil Kolev

“Thornography” на Cradle of Filth се оказва един невероятно мелодичен албум, някой е казал, че някои от нещата в него напомнят на Iron Maiden и е прав…

Последните 4-5 дни все ми се гади сутрин, определено е тежък махмурлука след три тежки напивания за четири дни. Тоя път не бях толкова тъп и си пиех по някоя бира от време на време, да не ме удари и абстиненцията :)

Борихме два-три дни гаден бъг в един наш add-on за asterisk, един ден сме се чудили как да направим някакво IPC, което да не persist-ва при execve() и ще се вижда между няколко thread-а, които нямат общи неща (понеже restart-а на asterisk представлява execve(argc,argv) в един signal handler, странна идея). По случая имаше много псуване на темата чия OS какви IPC примитиви има и как точно работят, кое в кой стандарт го има и в кой го няма и какво ли не още… Върхът май ще е като се опитам да компилирам цялото на Debian/kFreeBSD-то, което инсталирах днеска (и бях обявен за извратен тип).

Червото си взе нов лаптоп и му подкара FreeBSD, в/у което в момента върви compiz (с nvidia драйверите). Да го видим как ще го ползва, от сега изкарва половината време в текстовата среда, понеже я вижда по-добре…
(пак по-добре от windows-а на предната му машина, за някои неща беше адски неудобен)

И нещо, за което се чудех дали да пиша, но си струва да се отделят няколко реда…
Не ми е ясно как може да има жени, които да демонстрират … Не е съвсем глупост, ще опиша ситуацията, па вие си решете.
Ходи момата с един приятел, след което по някое време го зарязва бая гнусно и си хваща някакъв чичка (който и става и шеф). Следват неприятни дни за моя приятел, алкохолизъм и т.н. (а той и няма толкова махмурлук, няма спирачка като мене :) ), всякакви веселби… След което тя се захваща опити да го запознава с новия си приятел (и май и да го привлече да работи при нея), с типичното си змийски поведение. Това, че не се стигна до бой в един от тия случаи поне за мен си е учудващо.
Аз и не мога да си обясня как някой иска да се занимава с жена, която дори би си помислила да направи подобно нещо – то е някаква комбинация от нахалство и липса на инстинкт за самосъхранение.

Tags: , , ,

4 Responses to “2008-01-29 23:55”

  1. velqn Says:

    Последната постъпка бих категоризирал като долна проява!

  2. Георги Says:

    Глад за кадри има… Или иска да му стане шефка? Твоя човек пък може да завърти една любовна афера и да слуша по цял ден “Жената на шефа” на Ъпсурт.

    И по повод глада за кадри:

    Вървели 3-ма с мечове по улицата и ги спира некъв да ги пита:
    – Абе какви сте вие? Защо мъкнете тия мечове?
    – Ние сме 7-те самураи.
    – Е как ще сте 7-те самураи? Вие сте само 3-ма…
    – Няма хора…

  3. Валери Дачев Says:

    Тей то…. няма кадри и думата recruit придобива други измерения – наемане на бивши, настоящи и бъдещи жени, мъже… деца, чичковци и лелки, баби, прабаби, ходещи некролози и зародиши… А другият вариант е мацката наистина да си проси боя. :)

  4. Heth Says:

    естествен подбор…

    пълно е с такива жени. и на тях им харесва:) останалото си е чиста проба мазохизъм

Leave a Reply