Return – второ гледане.

by Vasil Kolev

Ходих пак на Return, пак ми хареса – въпреки че да го гледаш на живо, без прекъсванията на аналоговия видео feed беше съвсем различно произведение.
(искам сценария)
(има още едно представление на 27ми февруари)

Някои хора директно не харесаха пиесата, други не я разбраха – техен проблем, мен наистина ме зарадва, може би защото мога да възприема повечето чувства от сцената (може би защото нямам мои :) ). Пиесата е красива по свой начин, истинска и забавна по отношение на навръзване на различните събития и идеи в нея.

После пихме в Апартамента, говорихме си за какво ли не, включително на темата за формални и неформални граматики и свързани с тях неща с един възрастен човек, който беше минал (май) случайно оттам (който твърдеше, че е измислил вид универсален синтаксис – което би било интересно).

А аз изпих 3-4 водки и си ми беше добре на душата. Прибрах се пеша :)

Tags: ,

One Response to “Return – второ гледане.”

  1. Орлин Василев Says:

    Аз лично останах малко разочарован, честно казано не ми допадна особенно. Първият път останах доволен , защото си имах за какво да си мисля след нея, и то не заради друго просто много бели петна имаше от прекъсването. А сега ми се стори малко плоско цялото и не чак толкова проникновено и задълбочено! Поне това ми е впечатлението де , лично мнение :)

Leave a Reply