2004-01-21 23:16

by Vasil Kolev

Сняг вали, студено е, а в Тукан ни спря тока, докато си пиехме биричката и си хапвахме…

Контестациите минаха съвсем спокойно, една студентка даже си предаде проекта (олеле. ще и взема mail-а от Жоро, и ще си поговоря с нея, това ли и е финалния проект). Нямаше разгневени студенти с брадви и други подръчни инструменти, успяхме преди всичко да почне да сортираме всички тестове (за около 40 мин, използвайки сортиране чрез сливане). Определено имаше няколко забравени човека, а аз май бях издънил някакъв студент … Не е сигурно дали съм бил аз, и как съм го направил, но вместо 25 му бях писал 6 точки, и му се извиних :)

Главата ми в момента е в състояние ‘болезнена празнота’ , мразя да ме боли така… Emerald и валяка искаха да ме мъкнат в Helloween, само дето аз там не искам да стъпвам, провокира алкохолизма ми, който и без това едвам спирам :) А и комбинацията от главоболие и качеството на озвучаването там май съвсем щеше да ме довърши.

Поне имам интересно занимание – като си вземах трудовата книжка от bastun.net, ми възложиха да напиша една добавка към thttpd, и имам краен срок до 2.02.2004. Хем си е интересно (обичам thttpd :) ), хем има много забавни моменти (интересно parse-ване на html, да се намери края на реалния BODY таг, да се оправя с разните дивотии около writev() ). Идеално занимание за тоя вид време (студено, ветровито, снежно)…

Отивам да поспя, и след това компилатора да му мисли … :)

Leave a Reply