2008-03-26 музика

by Vasil Kolev

Събрахме се снощи у Велин аз, Пейо, iffi, v0rbe, пропадналия физик и Дени да послушаме малко музика, заедно с малко вино и уиски…

Струваше си да се чуе как Gotan project изпълва стаята, чу се малко tool, разни неща, които Велин пуска, малко Morphine… Тези дни трябва да се чуе една алтернативна система и да реша какво ще си взема за вкъщи.
(и си тананикам Epoca от снощи)

А Пейо е решил да пусне един интересен конкурс (чиито награден фонд подкрепям), интересно ми е доколко разказите ще се покрият с реалността (кой-знае, може реалността да се окаже най-интересната :) ).

(п.с. чудя се дали да се радвам или да се ядосвам, снощи всички решиха, че iffi ми е любовницата, понеже аз я доведох… Недейте така бе, ще почне любовницата да ми задава неудобни въпроси :) )

Tags:

4 Responses to “2008-03-26 музика”

  1. iffi Says:

    И на мен ми стана любопитно как хората достигнаха до този извод, но Велин ме светна, че обикновено девойките, с които те виждат са ти любовници*. И стига си си крил любовницата ами вземи я запознай с приятелите си, защото момичето ще вземе да се обиди (а и на мен вече ми стана интересно да се запозная с нея :-) )

    *от което май следва, че или имаш много любовници, или контактуваш с малко девойки.

  2. Vasil Kolev Says:

    iffi, любовницата нищо лошо не ми е направила да я запознавам с тях … А и с колко други жени съм ги запознавал, не мисля, че съм си заслужил подобна репутация :)

  3. Emerald Says:

    С последното изречение ме разсмя :-) Като се сетя как ни запозна с майка си, определено ми е интересно какво ли друго би могъл да си помисли човек като те види с девойка… И после питаш откъде тази репутация :-D

  4. freax Says:

    Да взема да напиша аз нещо за любовниците ти?:-)

Leave a Reply