2008-03-29 админстване

by Vasil Kolev

Едно време имах такава мечта – да стана админ на женски манастир… Тръгнал съм по тоя път, само че с администрирането на женски форум.
(а админската работа си е админска работа – основно да гледам нещата да работят с минимална моя намеса, те мародераторски екип си имат :) ).

Открих също така, че жените просто не са същия биологичен вид като мъжете. Признавам си, има теми, които просто не мога да чета, много ми идват – почнах да размислям и за женския манастир :) Поне форумът е доста по-спокоен от anime.ludost (който може скоро да бъде преименуван на нещо от типа “лудост с малко аниме”).

Може би след известно време ще мога да напиша нещо по въпроса за поддръжка на форум или изобщо някакъв free service за комуникация (има например доста общи неща с UniBG).

(а снощи разглеждах звуков запис на факс сигнал с audacity (като записа беше ваден от RTP-то от един pcap файл). Почват да ми липсват времената с порното…)

Tags: ,

7 Responses to “2008-03-29 админстване”

  1. васил Says:

    Женски форум? ЛУДОСТ!
    Загледах се там – по-добре да не бях.

    П.П А честито за придобивката.
    П.П.П Хм.. имаше една книга Хептамерон..или Декамерон.. разкази за чумавата година… Събират се няколко благородници и си разказват истории. Една от тях беше за един “мераклия”, който се набутал в манастир. Прегледай я – може ти хареса ;)

  2. Б. Величков Says:

    След близо 4 години ядене на подобни жабета /продължаващо и в момента/, само едно мога да ти кажа – кой квото сам си направи… :)
    Пак добре, че е Simply machines, щот на phpBB не мож му насмогна на бъгове…

  3. rahenna Says:

    баси кошмара! това във форума не е моят животински вид.

  4. ceci_ Says:

    Погледнах… Аз за толкова медикаменти бях чувал само веднъж, когато говорих с едни приятели хипари с какво може да се простимулираш от аптеката без рецепта. Това според мен е фармацевтичен форум.

  5. пропаднал физик Says:

    Мъка, мъкааа…

  6. Dragomir Zhelev Says:

    За манастира ако ти трябва support свиркай :)

  7. LordDoskias Says:

    Едно бързо включване от коневръза само – Запис от лекцията за басик рутер ще има ли?

Leave a Reply