2008-06-22 празнувания

by Vasil Kolev

Упсаринът помага…

Празнувахме вчера рождения ден на iffi в парка. Аз деня го бях изкарал в разхождане – първо до Практикер да и взема подаръка, после до другия край на София да си взема обувки, че на предните им се строши подметката.

Та се събрахме на Орлов мост, взехме безалкохолно и се запътихме към парка, където си намерихме място около едни маси. Канев извади някакъв интересен device, калъф за CD-та, който има вградени колони, към който закачихме един mp3 player и вече имахме и озвучение (въпреки че не можехме да се сравним с тътена от едно заведение наблизо).

Моя подарък беше комплект за плетене на бодлива тел – 100 метра поцинкована тел (2.7мм), два чифта клещи и един керпеден. Оказа се, че малко съм се олял с телта – трябваше да взема 1.4мм, щото тая се оказа ужасно трудна за рязане и огъване (от това ми е част от мускулната треска).

Последва пиене, разговори и кво ли не, появи се и червото, имаше опит за правене на музикален инструмент като се опъна парче тел между една пейка и едно дърво (само дето звука беше слаб, нямахме резонатор), след което по идея на Енея решихме да идем в Апартамента да се яде торта.
(изпяхме на рожденичката “Многая лета” и “Happy birthday, fuck you” :) )

Пътят до там беше бая весел, помня много добре момента в който с червото седяхме пред стадион “Васил Левски” и той се опитваше да запали някакво иглолистно дърво. Минахме през Мимас за по едно суджу, изядохме го набързо и седнахме в Апартамента…

… където си допихме, с червото бяхме доста шумни, а девойката накрая не искаше да ни дава пиене (та и написах на листче адреса на блога ми, като описание за полезността на алкохолизма), обсъждахме математика (дали e^pi > pi^e) и нещо около езиците (което не си спомням). После се изнесохме, че затваряха заведението.

Имам рани по кокалчетата на лявата ми ръка, идея си нямам от какво.

А махмурлука ми беше съвсем на ниво. Поне съм си прочистил главата (ето го и полезното действие на алкохола :) ).

Tags: , ,

4 Responses to “2008-06-22 празнувания”

  1. Жоро Says:

    Ееее, заначи добре сте си прекарали, без мен. Явно не трябва да ви преча повече :D

  2. Vasil Kolev Says:

    @Жоро, ми да беше останал бе :)

  3. Жоро Says:

    Ами на, ако бях останал – нямаше да ви е толкова забавно, и тъй като съм добър човек – оставих ви на мира ;)

  4. peter Says:

    http://www.dnes.bg/article.php?id=53395 – Крокодил отиде на кръчма!

Leave a Reply