2008-09-01 Hans Reiser

by Vasil Kolev

Финалът на процеса срещу Hans Reiser.

Не знам що се чувствам толкова странно, докато му чета обясненията. Може би защото ми се вижда в някакво отношение адски логично, как точно го е направил, спокойно, ясно… Изглежда ми като нещо, което аз бих направил.

Tags:

5 Responses to “2008-09-01 Hans Reiser”

  1. Антон Попов Says:

    А можеш ли спокойно, ясно и логично да напишеш своята vasilfs? Това изглежда ли ти като нещо, което и ти би направил? Помисли по този въпрос – това е далеч по-добър начин да ни впечатлиш :)
    Ако спокойно, хладнокръвно, ясно и логично удушуш например избягалата любовница, какво толкова – убийци колкото искаш и никой няма да си спомня за теб повече от 3 дни.
    А Ханс Райзер дълго ще го помним.

  2. Vasil Kolev Says:

    @Антон, не са ми интересни файловите системи. Също така не ме притеснява особено колко и кой ще ме помни :) Не съм написал това, за да впечатля някой, не знам защо си си го помислил…

  3. Иво Says:

    Хаха – би направил дръжки… хайде стига драма, моля те. То бива стереотипи и драматизъм, ама понякога прекаляваш.

  4. Vasil Kolev Says:

    @Иво, е как без драма, аз след баса мисля да запиша актьорски курсове, та сега се упражнявам, мисля да играя мелодраматични тинейджърски роли :)

    Иначе сериозно – не си разбрал какво искам да кажа, замълчи си:)

  5. joe Says:

    Хм аз дори не знаех, че създателя на ФС за зузето е удушил жена си. Интересно.
    А иначе по темата – тоя е баси и ненормалника, заслужава някой ден някое от децата му да го удуши него. А до тогава ни остава само да се надяваме, че ще се случи това, което е казал един от коментиращите под статията:
    “His verbosity will earn him many friends in prison”

Leave a Reply