2009-02-18 отбиване на номера

by Vasil Kolev

Пак забравих да блогвам, та накратко…

Събра ми се пак много работа (то това май се подразбира). Правя всякакви магии с opensips, да видим колко от промените ще се пратят upstream (за момента е само една). Очертава се да им напиша нов db pool, понеже текущия им за нищо не става.
(последния проблем е изгърмяване в libssl, което най-вероятно идва от race condition. идея си нямам как ще го хвана…)

Вторник бях на концерт на N.I.E. и Liquid Pension в backstage. N.I.E. не бяха лоши, но парчетата им донякъде напомняха на прекъснат полов акт (с участието само на един човек), накрая обаче изсвириха много добре “Crystal planet” на Satriani. Бях отишъл с идеята да освиркам Миктор (който е барабанист на Liquid Pension), ама не успях – свириха наистина страхотно. Целия концерт беше само инструментали, определено ще ида да ги слушам пак, ако свирят нейде.
(и ми беше заглъхнало само дясното ухо. Има нещо сбъркано в моята глава)

А вечерта, докато се прибирах от концерта, ми се обади по телефона един съученик от периода 4-7 клас, от Англия. Беше… странно :)

Иначе днес мина едно забавно ИББ, утре има блогърска среща, а в петък мисля да умра някъде на спокойствие.

Трябва да помисля и за някакъв ефективен начин за почиване, само лежането май не решава проблема, а тая сутрин едвам станах, въпреки, че бях буден от известно време.

Пристигна ми “Madame prosecutor” – автобиографията на Карла дел Понте, да видим кога ще я хвана (Комуналният капитализъм върви бавно…).

Tags: , ,

3 Responses to “2009-02-18 отбиване на номера”

  1. Michel Says:

    Недей само лежа, купи си колело и бръмчи с него, или ходи на плуване 2-3 пъти в седмицата… :0)

    PS Плуването не пречи на (умереното) пиене на бира например;-)

  2. freax Says:

    Манякса и вода? ХА-ХА! Ако е с високо съдържание на спирт, може и да проплува.

  3. Night Says:

    И аз искам пак на Liquid Pension!!!
    Плуването.. не е особено забавно и навиващо, особено сам, особено през зимата :D
    Отпочиващо действат неща, които харесваш. При мен е планина, горички,… та затова за теб ми хрумва да те замъкнем някъде за един уикенд, без ходене през цялото време, за да можеш да си четеш книжки и да пиеш греяна ракия с разни пипери вечерта :)

Leave a Reply