2004-05-14 18:30

by Vasil Kolev

Преместих се :)

Беше си зор, натоварих една ГАЗ-ка с работи (библиотека, книги, легло, бюро, техника), и въпреки че преваляваше, успяхме да натоварим и да стигнем до новата квартира. Е, по закон на Мърфи заваля като разтоварвахме, ама все пак не се намокриха нещата (поне по книгите поражения няма).

Та сега съм съквартирант с Велин, подредихме книгите, преспах една нощ в новата квартира (и ми беше студено, така е, като не ми беше машината в стаята да ме топли …). Тихо, спокойно, направо ми е странно.

Още нямам интернет, ама това ще се оправи – само трябвало да се смени един усилвател, което ще стане или утре, или в понеделник. Дотогава ще карам на книжки и на разходки с notebook-а, който не е update-ван от бая време – още е с ядро 2.6.0-test10. Велин ми даде една-две интересни, които не съм чел, и така ще се приспивам :)

Остана да си довърша окабеляването, купих си кабели, чук, скоби за кабел, и другите нужни ексти, и сигурно тая вечер ще довърша нещата, след като реша точно къде да разположа розетките. Трябва да си пусна и кабел от UPS-а до стаята, преди да си преместя машината, и да си намеря стол …

Благодарности към Жоро, че ми услужи с net в офиса си, та да ми мине малко абстиненцията :)

3 Responses to “2004-05-14 18:30”

  1. Петър Пенчев Says:

    Ха честито ти :)))

    (subliminal message)бе чувал съм, че новите квартири се поливали.. и не, нямам предвид да лиснеш кофа вода, преди да я изметеш :P (/subliminal message)

  2. ecloga Says:

    И аз така съм чувал, сети се да се обадиш да пробваме местното шкембе ;)

  3. Хриси Says:

    Ооо честит нов дом :) Я направи малко снимки да му се порадваме докато е още подреден! А ние ще дойдем и ще се погрижим бъркотията да се установи възможно най-скоро ;)

Leave a Reply