2009-04-27

by Vasil Kolev

Като за начало, изкарах прилично количество от миналата седмица в Токуда по тестове около невралгията. Изводът: имам мозък (изглежда зле, ама не ми се занимава да сканирам нещата по-добре), нямам повреди в нервите и ми изписаха разни гадости да пия (едното е nootropil, другото е габаневрал (антиконвулсант в ниски дози)). За момента не помага на болката, но помага на съня.
(казаха да пия не повече от една бира. гадове.)

Работата си е много, както обикновено. Дебъгвам странни неща (последния лог, от който вадих нещо, беше 33GB, мисля си дали не може да се направи less като за големи логове).

Скъсах си първата струна на баса (т.е. най-дебелата). Не беше и нарочно… Имах късмет, че не се скъса изцяло (представлява две усукани жички, увити с трета) и ми се размина сериозен удар (въпреки, че тази е леко отпусната, настроена в D вместо стандартното E, Tool лошо ми влияят). Новите струни определено звучат по-добре, имат един специфичен звънящ звук. Радва душата :)

Tags: , ,

5 Responses to “2009-04-27”

  1. Христо Еринин Says:

    NOOPtrotil или NOOPpropil?

  2. freax Says:

    А, обща снимка с докторите не си ли направи?

  3. Вили Димитров Says:

    Здравей, не искам де ти занимавам със себе си ама откога docs.ludost.net е forbidden? От един месец съм в чужбина и от вчера съм си пуснал нета.Ако е възможно да го достигам ще скачам до небето.Лекциите по мрежова сигурност на които имах удоволствието да присъствам и два пъти ме запознаха с много интересни хора като вас и цялата група.
    Желая ти здраве най-вече и за всичко това, което с Боян сте направили.
    Ако можеш да отговориш добре ако ли не, да става каквото ще!!!
    Най-сърдечни поздрави
    В.Димитров

  4. Ники Says:

    Незнам за снимка с докторите, ама знам, че мед. сестрите и колежките в близките бизнес сгради са му подействали поне малко лечебно докато е чакал .. ;)

  5. Светлина Says:

    ХАхахахахахахаха :)

    Аз работя в съседната бизнес сграда и най-тържествено заявявам, че нищо лошо не съм му направила!

Leave a Reply