2009-05-23 сватба

by Vasil Kolev

Оженихме Антон и Галя, станаха семейство Титови.

Беше забавно (ще пропускам да споменавам пиенето, то е неразделна част от почти всеки обичай в тая държава, а па аз не можех да пия кой-знае колко). Събрахме един приличен конвой коли, свирихме по пътя (ужасна история), вземах булката (пробвахме с плащане, ама не се навиха и накрая натиснахме вратата. Можеше да почнем с това, ама те нали живеят заедно, Антон нещо нямаше желание да му разбиваме входната врата…) и отидохме на церемония.

Обредът беше бърз, ефективен, почти без никакви дълги сложни обяснения. Антон преди да каже “да” си повика адвоката да го консултира, но в крайна сметка всичко мина по план, подписаха се, сложиха си пръстените и всички дружно се занесохме да празнуваме.

Празнуването беше велико. Имаше подходящ DJ, стандартните церемонии по ритане на разни работи и т.н. пак бяха сведени до санитарния минимум и имаше две групи – едните свиреха рок, за другите – след малко… В един момент един от гостите изсвири нещо с групата, после те направиха Smoke on the water и друг излезе да го пее (Делян, един стар приятел от Добрич, не се бяхме виждали поне година), куфя се, изобщо си беше както си трябва.

Оказа се, че аз като едно време съм водил Антон на Булгара, той па бил завел после Боги (кума) на техен концерт, та той се присетил след всичките тия години и ги намерил и довел да свирят – та имахме си сватба с мини-концерт на Булгара, е не мисля, че скоро някой може да настигне това постижение :) На кума шапка му свалям :)

А аз и iffi (която не носи голяма вина за измислените дивотии) им подарихме специфичен подарък, комплект като за сватба. Документацията може да се прочете online, ха познайте какво има вътре :)
(хубаво, че май не знаят къде живея…)

Tags: ,

6 Responses to “2009-05-23 сватба”

  1. Stefan Lekov /Arcopix/ Says:

    Ах ти куче проклето… Рано си тръгна…

    А последните мохикани ни изгониха в 03:10 :)

    А сватбата наистина беше много хубава… Мини концерт, прилично количествио рок, прилично количество метъл, никой не ни се разъдри, че се домъкнахме с официалните тениски на разни групи, кубинки и други “унофрмени” атрибути. Понапихме се, даже някои тупнаха (като презрял домат) на дансинга… Само за едно съжалявам – как не сложихте с iffi устройството за ограничаване притока на въздух върху Антон… Изпуснахте си шанса :)

  2. Michel Says:

    Таз документация… май я видях да се пише на биреното събитие вечерта в сряда? ;-)

  3. iffi Says:

    @Michel, същата, да :)
    а разбра ли какво има в комплекта :)

  4. Michel Says:

    @iffi:

    Бе… още гадая за некои работи… ;)

  5. Минувач Says:

    Хахах.. ръководството е супер :P Бая се посмях докато го четох :)
    Честито на младоженците! Да си се размножават със здраве :)

  6. iffi Says:

    @Michel, кажи какво не е ясно да обясним :)

Leave a Reply