2009-11-29

by Vasil Kolev

Неделята, както обикновено, е силно мързелива.

Напук на това се разходих до ФМИ да тестваме баса как звучи през колоните на Владо. Оказа се интересно, например хванахме как на дълги чисти тонове някои говорители вибрират, да не говорим за разни предмети из стаята. Също така се оказва, че кубето вади доста по-чисто тоновете, отколкото всякакви колони.
(за сметка на това на пълния му набор озвучаване Triad на Tool звучи просто велико)

In other news, спирам да пиша блога на английски. Преди някакво време (като гледам, на 16.10) пуснах един post в смисъл “ако четете тая версия, пуснете един mail”, и нищо не се чу. Аз едвам успявам на български да пиша, кво остана за превеждането…

Иван Жилин тия дни ще го местя в отделен блог, очаквайте включване. Той нещо се дърпа, ама няма спасение.

А седмицата беше средно съсипваща. Броя колко дни отпуска имам и дали да си взема почти целия декември и да го проспя. Проблемът е, че без достатъчно работа ще се побъркам и ще вземат да ме арестуват за влизане с взлом и оправяне на проблеми по машините на произволни хора…

И като за финал – pesho.ogg, нещо, дето се получи ей-така между другото, докато си дрънчах. Нищо особено и определено може да се подобри, та може по някое време да направя pesho2.
(както и да си направя naming convention, не да се придържам към стандартния – ако не ми хрумне нещо друго, да го кръщавам pesho – твърде много пешовци станаха)

Tags: ,

Leave a Reply