2004-05-28 00:00

by Vasil Kolev

Спрете земята, искам да сляза…

Срещата беше забавна, изглежда, някои неща изобщо не са били такива, каквито сме ги мислили, и съответно се наложи да се засилят кило въпроси към разработчиците, та да видим какво ще стане. Кога ли ще ми се случи да работя в/у проект, чиито краен резултат да е този, който е бил зададен в началото :)

След лекция, хапване, ходене до старата квартира да си прибера прането и прибиране (цялото това нещо пеша) поради липса на ножица реших да изпробвам метода на Велин за рязане на нокти – със клещи-секачи. Определено повече няма да си търся ножицата :)

Припомних си и удоволствието да се бръснеш с леденостудена вода, и се надявам с различни мерки да успея да го забравя … Водата беше толкова студена, че чак ми изтръпна ръката, с която се бръснех.

В събота в 9-9:30 сутринта отлепям за Стара Загора с Жоро. Той каза, че може да тръгнем и в 12 и да стигнем в 13:30, ама след като му обясних, че не ме плаши, си намери оправдание в това, че колата горяла много бензин в такава ситуация … :)

Направих малко снимки на окабеляването в Лозенец, и ще ги кача на shame.ludost.net… Гадна работа, такова нещо не бях виждал досега, 4-5 lan доставчика, 2 кабелни телевизии И БТК, все по стълбовете/покривите/дърветата…

2 Responses to “2004-05-28 00:00”

  1. Димитър Василев Says:

    При мене е приблизително същото – по стълбовете върви електрото, Евротур и селския лан. Дървета няма, но резерви има. На пръв поглед не се вижда кой знае какво, но ако се позагледа човек – ще види доста интересни неща.
    От моя гледна точка инфраструктурата в Лозенец е прекалено стара и неясна, че може да изскочи някое римско водопроводче или друго подобно при копаене. В по-лошия случай – скъсан водопровод и прочие. Плюс факта, че на монополите не им се дава пари за подмяна на статуквото.

  2. ecloga Says:

    Ноктите с клещи! Вие с Велин сте изроди, чвстно :)

Leave a Reply