2004-06-02 01:20

by Vasil Kolev

Спи ми се…

Закусих в любимото си палачинково място на Петте кьошета – сега ми е близо, за 10 минутки бях там :)

Подкарах тестов вариант на BGNOG листата, bgnog@mx.ludost.net, с архив на ludost.net/bgnog/ . Желаещи могат да се записват, а първата версия на правилата може да се види тук.
Идеята ми със синхронизация на конфигурацията на mailman сработи добре, и предполагам, че до няколко дни ще съм изчистил всичко основни бъгове, и ще я направя официална. Може и да сменя домейна, но не е много сигурно.

Днес изнесох пак лекцията си от семинара, само че пред студентите по мрежова сигурност. Нямаше особено много хора, защото точно тогава имаше някакъв купон на ФМИ, и хората бяха пред факултета, слушаха музика и пиеха. По закон на Мърфи, точно като излизахме и отивахме към Торонто, заваля един хубав и проливен дъжд :)

В Торонто изпих 2 бири (трябва да го отбележа в оркутския профил), и си говорихме за всякакви забавни неща, и със Шиячки обсъдихме една интересна идея за факултета, която започнах да описвам тази вечер, но нямам сили да довърша… Ако се получи нещо, сигурно ще я спомена по-подробно в блога.

3 Responses to “2004-06-02 01:20”

  1. qqq_ Says:

    Готино ли е в Торонто? Аз винаги съм искал да отида.. само чакам сгоден момент, но гледам че ти в твоя блог и Жоро Чорбаджийски в неговия доста често я споменавате, щото е близо до ФМИ или си е готина пицария?

  2. Васил Колев Says:

    Абе става :) Готвят горе-долу добре, и не ни гонят много очевидно, като ги държим до никое време :)
    (освен това яденето става на време, не се сещам да са забравяли нещо или твърде много да са ни бавили)

  3. Петър Пенчев Says:

    Е предста’аш ли си и да ни бавят… нали всеки вторник и четвъртък се изсипваме една глутница странни типове и им правим оборота :)

Leave a Reply